25 Haziran 2013 Salı


Su olaylar o kadar moralimi bozuyor ki artik daha fazla yorum yapmak istemiyorum acikcasi.

Millette bu mallik oldukca,o serefsiz daha uzunca bir sure koltugu isgal eder !


Bu aksam bu parcaya takmis durumdayim,paylasalim bakalim  :  )




12 Haziran 2013 Çarşamba



Kimse kıçını yırtmasın,Turkiye'de ne düşünce ne de ifade özgürlüğü var!
Ha,evet,bilinen birşey diyeceksiniz ama konuşulmasının bile 'tabu' olduğu konuları ,siz,birey olarak karsınızdakini itham etmeden dinleyemiyorsaniz,siz de bu ülkenin normlarina Cuk diye oturan bir vatandaşısınız demektir.

Turkiye'de ki kör destekcilerden de gectim ama Avrupa'da yaşayan,hatta hayatında TR'de yaşamamış vatandaslar,devleti ve devletin başındakileri her sekilde desteklemenin -vatanseverlikle bir olduğunu sanıyor.Ne elim bir tablo !

 -Adam secimle geldi,niye protestolar var diyor kimileri... Nasil geldigi konusundaki spekulasyonlar ki gerceklik payi yuksek,zaman asimina ugradigi icin aciklama yapmiyorum ama - E biz sectik,sesimi kisip,kicimizin ustune oturalim diye bir koyunlugun demokrasi de yeri yoktur.Kaldi ki,onun emriyle ,zaten meyilli olan polisin,insanlara nasil orantisiz guc kullandiginii gercekten goremiyor mu insanlar..yoksa islerine mi gelmiyor,bu kadar korkuyor insanlar bir takim seylerle yuzlesmeye. Boyle bir diktatorun temsil ettigi kesime de ne saygi duyarim ne de anlayabilirim. Gozunaydin Turkiye,artik bizim de bir Hitler'imiz var !



5 Haziran 2013 Çarşamba

Direnis ve direnis...!


Turkiye'de son zamanlarda gerceklesen direnis malum.

Oncelikle ,halkimla gurur duydugumu belirteyim. Zaten ,bu ne zaman olacak diye beklemekteydim.


Bu direnişle,direnişe destek verenlerle (yagmalamaktan bahsetmiyorum) gurur duyuyorum.Tatsız ve üzücü olaylar yaşansa da ' 'Türk,Kürt,Cerkes,Laz,Bosnak,Alevi,Sünni,Hristiyan,Fenerbahceli,GS'lı,Besiktas'lı olmanın '' değil,birlik olmanin altını çizdik,önemini anladık . Gercekten gurur duyuyorum...




Lakin,bir sarki ile azcik ruhumuzu dinlendirelim diyorum...! : )