19 Haziran 2012 Salı

Bana bir domuz resmi ciz !

Oncelikle elinize bos kagit alin ve kafanizda olusan 'Domuz' resmini cizin !


Ilk once cizin, ardindan neyin ne anlama geldigini asagida gorebilirsiniz ama ilk once resim !






 Cizdiniz mi?
Pekala...

Domuz resmini sayfanin ust kismina yakin bir yerlere mi cizdiniz? O halde iyimser,pozitif bir yaklasiminiz var hayata karsi.
Ya resmi ortaya cizdiyseniz? Bir 'Gercekci ' ile karsi karsiyayiz.
Sayfanin alt kismina cizilen resim ise cabuk cesareti kirilan,kotumser bir yapiya isaret ediyor.

Domuzun yuzu ne tarafa bakiyor?
Sola dogru bakan bir yuz geleneksel degerleriniz oldugunun gostergesi ve de muhtemelen,dogumgunu yildonumu gibi seylerin tarihlerini hatirlamak konusunda iyi bir hafizanizin oldugu.
Saga dogru bakan bir yuz,gelecege yonelik,futurist bir insan oldugunuza isaret,Muhtemelen yaraticisiniz ve  tahmin ettginiz gibi onemli gunlerin tarihlerini hatirlamak konusnda daha iddiali oldugunuzu da gosteriyor.
Size dogru bakan bir yuz cizdiyseniz ? Dogrudan ve dolaysiz bir insansiniz.Seytanin avukatini oynayabilirsiniz ve hararetli tartismalara girmekten cekinmiyorsunuz.

Detaylarla cizilmis bir resim tabiki sizin de detayci bir insan oldugunuzun gostergesi. Skec olarak cizilmis bir resi ise detaylara o kadar cok onem vermediginizin isareti.

Kac tane ayak cizdiniz. ! Cizilen ayaklar , dort ayak ise kendine guvenen,kararli ve fikirlerinden kolay vazgecmeyen bir insansiniz.Cizilen ayak sayisi azaldikca kisinin kendine guveni de o kadar az olur.

Cizilen kulaklarin boyutu ne kadar buyukse,kisi de o  kadar dinlemeye meyilli ve  isteklidir.

Kuyruga gelince...seks yasaminizin kalitesini gosteriyor.Bir kuyruk cizdiniz,degil mi?  :)